Spring til indhold

Landsbybus

Kværs, Tørsbøl og Snurom Landsbyråd

For at sikre at bussen bliver anvendt mest mulig og så sikkert som muligt er der lavet følgende regler for lån, pasning og aflevering af bussen. Bussen er booket på alle hverdage fra kl. 06.00 til kl. 08.00 til transport af skolebørn til Kværs Idrætsfriskole. Undtaget i børnenes skoleferier.

Hvilken bus er det:

Det er en minibus med plads til 8 personer + fører

Hvem til kan låne bussen:

Alle borgere i Kværs, Tørsbøl og Snurom landsbyområde. Bussen må ikke anvendes til hyrevognskørsel. Hvad kræves der af låner: Låneren skal være i besiddelse af gyldigt kørekort til personbil, kørekortnummer oplyses ved lån.

Hvor er busssen:

Bussen står parkeret ved Kværs Idrætsfriskole, Avntoftvej 10, Kværs, hvor den skal afhentes og afleveres.

Hvordan gør jeg:

Bussen kan bookes online på www.kvaers-sogn.dk, hvor du i en kalender kan se hvornår bussen er ledig/optaget. Hvis bussen er ledig kan du booke den ønskede tid i kalenderen, fra dato og tidspunkt til dato og tidspunkt.

Du skal ligeledes oplyse navn, adresse, telefonnummer og kørekortnummer.

Har du ikke mulighed for at foretage den elektroniske booking kan man kontakte telefon nr. 42 30 76 40 for booking

Udlevering af nøgle:

Har du booket bussen i skolens åbningstid udleveres nøglen på skolen.

Har du booket bussen uden for skolens åbningstid (6,30-17.00) får man en kode og nøglen kan afhentes i en nøgleboks ved skolens indgang (boksen åbnes med den udleverede kode)

Aflevering af nøgle og bus:

Bussen afleveres ved Kværs Idrætsfriskole, Avntoftvej 10, Kværs og nøglen lægges i postkassen- mærket aflevering af nøgler ved skolens indgang.

Bussen skal afleveres re, evt. vasket ude og inde. Ligeledes skal den være fuldt optanket. Det accepteres dog at der mangler max. 1 ltr. for kørsel fra nærmeste tank.

Kørebog:

I bussen forefindes der en kørebog der skal udfyldes med køreturens formål, hvor mange passagerer der er blevet befordret og antal kørte kilometer (ifølge bilens kilometertæller)

Hvad kan man bruge bussen til:

Bussen kan bruges til alle former for personbefordring, familie, venner, naboer, foreninger, skole, børnehave m.m.

Hvor langt og hvor længe:

Man-torsdag kan bussen lånes i tidsrummet mellem kl. 8.00 til kl. 05.00, fredag kan bussen lånes mellem kl. 8.00 til mandag morgen kl. 05.00.

Ved kørsel over 100 km afregnes kr. 3,00 pr. km ud over brændstofforbruget.

Del på Facebook