Den Lokale Scene i Kværs

December 2009

Så er der igen en sen invitation til et glimrende arrangement. Juleøl-smagning, julemad og god koncert, hvad mere kan man ønske sig her før jul?? Det er hvad vi byder på Torsdag d.10.12 på Den Lokale Scene, Kværs Forsamlingshus. Først holder brygmester Henry Broballe et foredrag om øl, som vi så får lov at smage. derefter er der julemad med udvalgt….øl, og slutteligt koncert med Anja Præst Trio med en god kop…..øl. Anja Præst, som nogen måske kender fra gruppen PHÔNIX kommer denne gang med to piger, og sammen vil de slutte aftenen af med en masse spændende musik. Billetter til hele herligheden koster 200 kroner, mens det kun koster 100 kroner, hvis man kun vil til koncert. Koncerten starter klokken 20, mens ølsmagningen starter klokken 18, Billetter bestilles hos undertegnede på mail eller 60924669.
Håber vi ses
Hans Jørgen Albrechtsen

 “Så er det på tide at få efterårssæsonen 2008 skudt i gang. Vi starter ca. en måned senere end normalt, til gengæld mener vi, at vi har meget at byde på.

Vi lægger ud d. 7. november kl. 20.00 med en jazz-koncert. Det er den til lejligheden sammensatte gruppe “Jazzkoryfæerne” der spiller op. Koryfæerne har to gæstesolister med, nemlig Elith “Nulle” Nørgaard der jo bl.a. er kendt fra “Verdensorkestret” og FESSOR der i mange år har slået sine folder i “Fessor’s Big City BAnd”. Der er med andre ord lagt op til en stor og speciel musikalsk oplevelse. Inden koncerten vil der vanen tro være aftensmad for 50,-. Til aftenens jazz serveres der Hot Wings med Louisianna Ris. Søndag d. 23 november kører vi så videre med en lille julefrokost med vores husorkester “Repo Session” Sild, lidt lunt, en lille historie og god musik, er hvad vi byder på denne dag.  Årets sidste begivenhed bliver en aften med “De To Sønderjyder” også kendt som Jacob Asmussen fra Felsted og Søren Damm fra Kliplev. Denne fredag aften d. 12. december vil der foruden gode sønderjyske sange blive serveret brødtorte og en lille tår kaffe.  Dermed slutter “Den Lokale Scene” så årets koncertrække, men bare rolig, næste år er allerede “godt i vej” og vi lægger ud allerede i marts med “Hr Jensens Jass Kapel”.  Flere oplysninger kan fås og billetter og mad bestilles hos Hans Jørgen Albrechtsen på 74659538. Vel mødt til god underholdning på “Den Lokale Scene” på Kværs Forsamlingshus.

 

Med venlig hilsen
Hans Jørgen Albrechtsen,
Den Lokale Scene

 

**_______________________________**  

Den Lokale Scene i Kværs præsentere med støtte fra Kunstrådet  

GRILL OG MIDSOMMERJAZZ

med

Hr. Jensens Jasskapel, Nordborg Fredag den 27.6.2008 kl. 20.00 Kværs Forsamlingshus

Entre : 100,- v. indgangen og 80,- i forsalg

Billetter og evt. mad bestilles på 74659538 eller 74659119

Der grilles fra klokken 19.00.

Husk bestilling

Grillkød m. salat og flutes KUN 50,-

 

 

 

**_______________________________**

 

Den Lokale Scene og DDS Stevninghus, Kliplev

Præsentere Med støtte fra KUNSTRÅDET

 

BÅLJAZZ I PAVILLIONEN

Med Hr. Jensens Jasskapel

fra Nordborg

 

LØRDAG D.28. juni kl. 13.00 i Pavillionen på Stevninghus,

Entre : 100,- v. indgangen og 80,- i forsalg

Billetter bestilles på 74659538 eller 74687100

Grillkød m. salat og flutes KUN 50,-

HUSK BESTILLING AF MAD !!

**_______________________________**

Folketingspolitiker tilbage til sine musikalske rødder

Medlem af Folketinget for Socialdemokraterne Benny Engelbrecht lader for en aften politik være politik, når han den 2. maj 2008 kl. 18.30 i Kværs forsamlingshus giver koncert under titlen ”Mine veje”.

 

  Man kan opleve Benny Engelbrecht akkompagneret af stortalentet Anne-Sofie Lautrup Sørensen på kontrabas, når de to giver koncert i Kværs forsamlingshus den 2. maj 2008 kl. 18.30. Her vil Benny Engelbrecht synge, spille og fortælle historier. Genren er folk/rock og blander akustiske versioner af sange der har særlig betydning og egne kompositioner. Alt er garneret med anekdoter og historier fra et alsidigt liv med medier, musik, politik og reklame. Benny Engelbrecht, der trods sin musikalske baggrund ikke er i familie med sanger og komponist Helge Engelbrecht, har været del af en stribe forskellige orkestre gennem årene. Allerede i 1985 – blot 15 år gammel – samlede han sit første orkester. I en periode var salg af musikinstrumenter endda hans levevej. Siden 1985 har han været en del af en række andre orkestre, men har igennem en længere årrække ikke givet koncerter. ”Jeg sætter pris på at jeg har mulighed for at dyrke min musik ved siden af det til tider stresssende arbejde i Folketinget. Musik er en god måde for mig at få fornyet energi til at tage fat på de politiske opgaver på Christiansborg. Jeg glæder mig utrolig meget til koncerten på Den Lokale Scene i Kværs forsamlingshus, men jeg må nok også medgive, at jeg er en lille smule nervøs”, siger Benny Engelbrecht, ved udsigten til at skulle give sin første koncert i 14 år. Kværs Kro leverer maden. Det koster 150 kr. med mad. 80 kr. uden mad. Hele indtægten fra koncerten går ubeskåret til Den Lokale Scene. Det er Hans Jørgen Albrechtsen der står i spidsen for Den Lokale Scene, som blev startet for tre år siden, og siden er vokset støt i besøgstal.   Benny Engelbrecht, vokal og guitarAnne-Sofie Lautrup Sørensen, kontrabas

 

**_______________________________**

 

Spændende samarbejde mellem Sønderborg Jazzklub og ”Den Lokale Scene” i Kværs.

 

”Søndag d. 30 marts kl 13.00 blændes der op for et nyt og spændende samarbejde mellem Sønderborg Jazzklub og ”Den Lokale Scene” i Kværs. Samarbejdet vil i fremtiden medføre koncerter med de to parter som fællesarrangører. For at fejre det nye samarbejde inviteres der søndag d. 30. marts klokken 13 til frokostjazz hos ”Den Lokale Scene”  på Kværs Forsamlingshus.

I anledning af dagen har man engageret et af Norges absolut bedste jazz-orkestre, ”Jazzin’ Babies”, som har specialiseret sig i traditionel 20-er jazz. Som det sig hør og bør til en god gang frokost-jazz, serveres der sildemadder, øl og snaps, hvor sildemadder og en enkelt øl er inkluderet i prisen, som er 100 kroner. Der er altså lagt op til et yderst velsmagende og vellydende samarbejde når ”Jazzin’ Babies” går på scenen i Kværs Forsamlingshus. Vi håber, at rigtigt mange vil have lyst til at komme forbi og hjælpe med at fejre dette nye samarbejde. For at så mange som muligt har mulighed for at deltage, er der arrangeret buskørsel fra Sønderborg. Billetter kan bestilles hos Hans Jørgen på 74659538 eller hos Leo på 22135310, hvor der også kan bestilles plads i bussen indtil d. 28. marts.

Vel mødt og musikalsk hilsen

Sønderborg Jazzklub og ”Den Lokale Scene”

 

Hans Jørgen Albrechtsen

Den Lokale Scene 

 

**_______________________________**

 

“Den Lokale Scene”, Kværs Forsamlingshus præsenterer med støtte fra “Statens Kunstråd” og Sønderborg KommuneDen skotske folk-musiker og multikunstner
BRIAN McNEIL M. Gæster
.Brian McNiel

FREDAG D. 7. MARTS
Kl. 20.00
På Kværs Forsamlingshus
Entre 100,-
Billetter kan købes ved indgangen
Eller bestilles på 74659538
Før koncerten vil der være mulighed for at få
BIKS OG BAJER FOR EN 50’er
Maden serveres fra klokken 19 og skal bestilles på ovennævnte telefonnummer
DEN LOKALE SCENE
Ønsker på gensyn d. 7. marts klokken 20.
Hans Jørgen Albrechtsen

**_______________________________**

 

Med støtte fra KUNSTSTYRELSEN PRÆSENTERER “Den Lokale Scene” Jazz-orkesteret JAZZ-AMOK torsdag den 6. december, kl. 20.00 i KVÆRS FORSAMLINGSHUS.  

Jazz Amok er Nicolai Bøgelund på Basun, Knud Fryland på Banjo og Andreas Fryland på Trommer. Der vil før, under og efter koncerten være mulighed for at købe øl, vand, vin, kaffe og the. Entré 100 kroner. Fra klokken 19 vil der være mulighed for at indtage en god Frikadeller m. gammeldaws hvidkål og efterfølgende ris a la mande for kun 50 kroner. Maden skal forudbestilles på 74659538 og prisen inkluderer en genstand eller vand. Billetter kan forudbestilles på 74659538 eller købes ved indgangen.

Vel Mødt “Den Lokale Scene” og Kværs Forsamlingshus

jazz_amok.jpg

 

 

 

**_______________________________**

Med støtte fra KUNSTSTYRELSEN PRÆSENTERER “Den Lokale Scene”

Folk- og Bluegrass-gruppen REPO SESSION

FREDAG D. 16. NOVEMBER, KLOKKEN 20 I KVÆRS FORSAMLINGSHUS

Entré 100 kroner

Der vil før, under og efter koncerten være mulighed for at købe øl, vand, vin, kaffe og the.

 

Fra klokken 19 vil der være mulighed for at indtage en god gang GYROS for kun 50 kroner. Maden skal forudbestilles på 74659538 og prisen inkluderer en genstand eller vand

 

Billetter kan forudbestilles på 74659538 eller købes ved  indgangen.

Vel Mødt

“Den Lokale Scene” og Kværs Forsamlingshus

Beskrivelse af Repo Session (tidliger Repo Men):

Det startede alt sammen med en gammel bulet guitar, The Beatles i ørerne og drømmen om at stå på en scene ligesom idolerne. Men ret hurtigt fik musikken og teksterne en større betydning. Musikken var noget man virkelig gik op i, noget man følte noget for, medens indholdet af teksterne også helst skulle passe sammen med ideologien.

I dag sådan ca. 30år senere er der ikke ambitioner om at blive ligeså store som ikonerne, men snarere et ønske om at udbrede god musik og en hyggelig stemning.

For Repo Sessions 3 medlemmer slår ovenstående til, idet de alle er steget op i de rigtige voksnes rækker; -med andre ord de er omkring det halve århundrede.

De fire ældste medlemmer i gruppen har været med siden slutningen af tresserne og begyndelsen af halvfjerdserne og genren ligger i den bløde ende af rockskalaen, noget af musikken endda grænsende til country uden at det dog bliver alt for sukkersødt. The Eagles, Jackson Browne, Warren Zevon, Neil Young, Bob Dylan, Ry Cooder og mange flere af “de fede” leverer tekst op musik til Repo Sessions repertoire.

Repo Session består af: Martin Abrahamsson på ak. guitar og leadvocal (tidl.:Tønder Spillemænd),

Hans Werner Roschnowski på ak.& el. guitar, mandolin, lapsteel og vokal (tidligere Tønder Spillemænd, Plat & Krone, Willie and the Poor Boys & Folktown’s HandyBand)

og sidst men ikke mindst: Henning Jessen på bas og sang(også aktiv i gruppen “Vary”).

Repo Men er et begreb der stammer fra USA, hvor forsikringsselskaberne hyrer folk til at opspore og beslaglægge stjålne biler…. I denne sammenhæng kan man sige at de tre medlemmer efter mange år genoptager ejerskabet til den musik, der hele tiden har været som en ledetråd gennem livet.

Når Repo Men i aften spiller op på Kværs vil én ting være sikkert. Ingen der har lyst til at få opfrisket hukommelsen og kendskabet til halvfjerdsernes west-coast musik vil gå forgæves.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

“Den Lokale Scene”, Kværs præsenterer med tilskud fra Kunststyrelsen

“TRIO TINUS”

En aften med dansk dansemusik fra ’30erne til ’50erne.

FREDAG D. 14 september

Kl. 20.00

Kværs Forsamlingshus

Pris 100 kroner

 

Inden koncerten vil der være mulighed for at købe

Stegt flæsk m. persillesovs” for  KUN 50 kr.

Maden skal forudbestilles senest onsdag d.12.9. på 74659538.

Der kan købes øl, vand, vin og kaffe før og under koncerten

Billetter til arrangementet kan bestilles på

74659538 eller 60924669, hvor der kan efterlades besked.

 

Vel mødt og god aften !

Bestyrelsen for “Den Lokale Scene”