KTUIF, Ny Multihal på vej

Link til billeder af projekt Multihal 

Herunder er beskrivelse af projekt Multihal der er sendt til Sønderborg Kommune  

For ca. halvandet år siden startede foreningen planer om ovennævnte byggeri. Få år efter opførelsen af Kværshallen, blev foreningen enig om, at næste projekt var en sammenbygning af Kværs skole og hallen, så børn og voksne kunne færdes tør og ren skoet frem og tilbage.

 I den forbindelse kunne det være rart med en mindre Multihal, lidt depotrum samt et par toiletter. Årsagen til dette var, at der ikke var plads til nogen form for opvarmning under større stævner. Der manglede ligeledes plads til vort aerobichold. Flere havde også forespurgt vedr. motionsredskaber, spinding samt bordtennis.

I forbindelse med nævnte byggeri, skal der samtidig opføres et større udendørs legeland rundt om Multihallen.

Skolen blev orienteret om planerne og herefter startede “Projekt Gadekær”. Som blev fremsendt til sammenlægningsudvalget for ca. et år siden.

Det skal nævnes, at projekt “gadekær” er et delt projekt, hvor KTUIF vil stå for projektet “Multihallen” og kommunen skal stå for projektet “Børnehaven”. Begge kan startes op hver for sig og efterfølgende bygges sammen. Se projektmappe fra arkitekt og ingeniørfirma Oesten, Aabenraa, der har været med i alt projektering indtil nu.

Foreningen er kendt for et utroligt sammenhold, og har siden 1987 på frivillig basis opført/anlagt 150 m2 klubhus, stor træningsbane i fodbold, lysanlæg på nævnte bane, 3 flotte tennisbaner, en p-plads, en 1800 m2 stor idrætshal og til slut en stor ny opvisningsbane til fodbold. Vedr. det økonomiske har foreningen selv sørget for midlerne, bortset fra 3 mill. i 2001 til idrætshallen. Vi er Danmarks største idrætsanlæg på frivillig basis, men hvorfor ikke gøre det lidt større og sætte kronen på værket, med en “Multihal” og sammenbygning med Kværs skole.

Hvis så kommunen kunne bygge den nye børnehave og hele projekt “Gadekær”, kunne blive en realitet, vil det være et kæmpe løft for hele lokalområdet.