Landsbybus

OBS

Landsbybussen skal afleveres den 28. oktober, og kan derfor ikke bookes efter denne dato

Landsbybussen

Kværs-Tørsbøl-Snurom: LANDSBYBUS

Pr. 1.3.2019 betales kr. 2,50 pr. kørt kilometer plus brændstof.

Beløbet skal afregnes uden yderligere opkrævning og betales senest dagen efter aflevering af køretøjet til

Konto 8060-1091392. eller MobilPay 26087

Der kan oprettes max. 3 bookinger ad gangen i bookingkalendere:

Indledning

Tak fordi du/I benytter Landsbybussen i Kværs, Tørsbøl, Snurom.

Kværs Tørsbøl og Snurom Landsbyråd står for driften af Landsbybussen. Formålet med Landsbybussen er at forbedre den kollektive trafik i vor lokalområder og for at udvikle et koncept for alternativ kollektiv transport. Der er stillet en 9 personers bus til rådighed for vores landsbyområde.

Vi håber, at I vil være med til at skabe liv i projektet og køre mere sammen.

Med venlig hilsen

Landsbyrådet i Kværs-Tørsbøl-Snurom

 

Praktiske oplysninger og betingelser for lån af Landsbybussen:

For at sikre at bussen bliver anvendt mest muligt og så sikkert som muligt, er der lavet følgende regler for lån, pasning og aflevering af bussen:

Hvilken bus er det: Det er en minibus med plads til 8 personer + fører.

Hvem til kan låne bussen:

Alle borgere i postnummer 6300 området.

Bussen må ikke anvendes til hyrevognskørsel

Hvad kræves der af låner:

 1. Låneren skal være i besiddelse af gyldigt kørekort til personbil, kørekortnummer oplyses ved lån. b. Som chauffør skal du til enhver tid overholde færdselslovens gældende regler. Du hæfter personlig for egne uagtsomme handlinger som f.eks. hastighedsovertrædelser, parkeringsbøder, hærværk på bilen, uhæderlig opførsel m.m. c. Chaufføren er ansvarlig for bilens tekniske tilstand på turen, f.eks. vedr. olie, bremsevæske og lys. Hvis disse ting ikke er i orden, fylder man op med den manglende væske, skifter den defekte pærer og får pengene retur fra AVIS, eller man kører til nærmeste AVIS, som klarer problemet. d. Du må ikke viderefremleje den lånte landsbybus.

4a. Det er vigtigt at den der er anført som låner af bussen stemmer med det anførte kørekortnummer. Kun den anførte låner må føre bussen. Føreren skal være en del af selskabet.

Hvor er bussen:

Bussen står parkeret ved Kværs Idrætsfriskole, Avntoftvej 10, Kværs, hvor den skal afhentes og afleveres.

Hvordan gør jeg:

 1. Bussen kan bookes online på www.kvaers-sogn.dk, hvor du i en kalender kan se hvornår bussen er ledig/optaget. Hvis bussen er ledig kan du booke den ønskede tid i kalenderen, fra dato og tidspunkt til dato og tidspunkt. b. Du skal ligeledes oplyse navn, adresse, telefonnummer og kørekortnummer. c. Har du ikke mulighed for at foretage den elektroniske booking kan man kontakte telefonnr. 42 30 76 40 for booking.

Udlevering af nøgle:

 1. Har du booket bussen i skolens åbningstid udleveres nøglen på skolen. b. Har du booket bussen uden for skolens åbningstid (6,30-17.00) får man en kode og nøglen kan afhentes i en nøgleboks ved skolens indgang (boksen åbnes med den udleverede kode).
 2. Har du booket uden for skolens åbningstid, og ikke modtaget en kode til nøgleboksen, senest en time før afhentning af køretøjet, skal man ringe til skolen på tlf.: 42307640

Aflevering af nøgle og bus:

 1. Bussen afleveres ved Kværs Idrætsfriskole, Avntoftvej 10, Kværs og nøglen lægges tilbage i nøgleboksen ved skolens indgang – se mærket: ”aflevering af nøgler”. b. Bussen skal afleveres rengjort, evt. vasket ude og inde. Ligeledes skal den være fuldt optanket. Det accepteres dog, at der mangler max. 1 ltr. for kørsel fra nærmeste tank.

Kørebog:

I bussen forefindes der en kørebog, der skal udfyldes med køreturens formål, hvor mange passagerer der er blevet befordret og antal kørte kilometer (ifølge bilens kilometertæller).

Hvad kan man bruge bussen til:

Bussen kan bruges til alle former for personbefordring, familie, venner, naboer, foreninger, skole, børnehave m.m.

3a. Det er vigtigt at den der er anført som låner af bilen stemmer med det anførte kørekortnummer. Kun den anførte låner må føre bilen. Føreren skal være en del af selskabet.

 

Forsikringsbetingelser for Landsbybussen:

Hvornår dækker forsikringerne?

Forsikringerne dækker, når køretøjet føres af en registreret fører med kørekort. Forsikringen dækker ikke ved manglende overholdelse af de generelle lejebetingelser.

Hvor dækker forsikringerne?

Forsikringerne dækker ved kørsel i Danmark, Norge, Sverige Tyskland og resten af Europa, eksklusiv de tidligere østlande.

Hvad dækker forsikringerne?

Ansvarsforsikring Ansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker ansvar for skade på personer og genstande, som køretøjet forårsager.

Skadesforsikring Skadesforsikringen dækker reparation eller erstatning af køretøjet i tilfælde af skade (dog ikke hvis skaden skyldes tyveri eller forsøg på tyveri).

Tyveriforsikring Tyveriforsikringen dækker alle omkostninger i forbindelse med tyveri eller forsøg på tyveri af køretøjet.

Glasforsikring Glasforsikringen dækker udskiftning eller reparation af køretøjets udvendige ruder (inkl. soltag) i tilfælde af skade som følge af en pludselig og uforudsete hændelse.

Dækforsikring Dækforsikringen dækker reparation eller udskiftning af køretøjets dæk i tilfælde af skade på dækket. Forsikringen dækker personbiler, minibusser og varevogne under 3,5 ton.

Personulykkesforsikring Personulykkesforsikringen dækker fører og passagerer i tilfælde af invaliditet eller død som følge af en ulykke, der opstår, mens personerne befinder sig i køretøjet. Forsikringssummer: Ved død: kr. 120.000 Ved 100% invaliditet: kr. 1.000.000. Ved tandskade: Efter regning

Bagage- og godsforsikring Bagage- og godsforsikringen dækker ved skade på egen bagage og gods, der tilhører andre, forårsaget af trafikuheld og ved tyveri fra aflåst bagage-/lastrum. Forsikringssum: kr. 30.000, dog maks kr. 10.000 pr enkelt genstand.

Forsikringen dækker ikke særligt udstyr og indbo som f.eks. kamera, computer, videoudstyr, smykker, mobiltelefon, pelse, antikviteter, kunstsamlinger og kontanter.

Indelåst nøgleforsikringen dækker udgifter til åbning af køretøjet, hvis nøglen er blevet låst inde i bilen.

Fejltankningsforsikring Fejltankningsforsikringen dækker udgifter til tømning og reparation som følge af tankning med forkert brændstof.

Assistanceforsikring Assistanceforsikringen dækker udgifter efter bjærgning/assistance i tilfælde af ulykken uden skade på køretøjet.

Kabineskadesforsikring Kabineskadesforsikringen dækker udgifter til reparation af skade som følge af en pludselig og uforudset hændelse. Forsikringen dækker ikke skader forårsaget af rygning eller anden brandskade og skader forsaget af dyr.

Forsikringsselskab Forsikringsselskabet bag ovennævnte forsikringer er Tryg Forsikring A/S (org. nr. 989 563 521), Folke Bernadottes vej 50, Postboks 77070, 5020 Bergen, Norge. Forsikringstageren er lejeren. Tryg Forsikring tilbyder og leverer forsikringerne, mens Avis blot er formidler.

Vigtigt!

Bemærk at du ved at klikke videre til bookingkalenderen, bekræfter at have læst og accepteret ovennævnte betingelser og forsikringsbetingelser for lån af Landsbybussen.

 

Booking.

7 thoughts on “Landsbybus

 1. Thomas iversen

  Mojn.
  Jeg har en regning på en lapning af højre forhjul , på Lin tur til Bornholm.
  Dækker forsikringen den?
  Iøvrigt har dæktrykslampen lyst hele tiden, på trods af ok dæktryk.
  Hilsen
  Thomas
  40161279

 2. Maria

  Hej, kan man komme i kontakt med en, som har med bilen at gøre??

  Vi har haft bilen lånt, men ikke noteret, hvor mange km tælleren stod på inden vi brugte den og vil gerne have afregnet, men ved ikke for hvor mange km der skal betales.

 3. Pingback: Alle kan booke landsbybussen – Lysabild Landsbyråd

 4. BERIT HYLDAGER

  Hej –
  er det rigtigt, at bussen er booket fra 28.10 og resten af året ?
  Jeg ville så vældig gerne kunne booke den 2.-3. dec
  mvh fra Berit Hyldager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *